Vacature Begeleider | die orde, rust en regelmaat brengt | Utrechtseweg

Begeleider | die orde, rust en regelmaat brengt

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor onze homepage.
Wat ga jij doen? 

Het accent van de begeleiding ligt op het bieden van rust, veiligheid en voorspelbaarheid, passend bij deze leeftijdsfase. Als begeleider ondersteun je cliënten bij hun vaardigheden en dagelijkse activiteiten met als doel hun zelfredzaamheid zoveel mogelijk te behouden en/of te stimuleren. Je hebt een observerende en signalerende rol: alert zijn op (non-verbale) signalen en in staat zijn om hier adequaat op te reageren. Stimuleren tot zelf handelen, structuur bieden en ondersteunen in de ADL zijn uitgangspunten in deze 24-uurs zorg voor oudere wordende mensen.

Wat wij van jou verwachten 

Een doortastende collega met een ondernemende persoonlijkheid die denkt vanuit mogelijkheden. Je bent in staat om overzicht, structuur en veiligheid te bieden. Je functioneert goed in een team maar kunt ook zelfstandig werken. Je gaat met geduld en creativiteit te werk en je communiceert op een duidelijke en heldere manier, waarbij je gebruik kan maken van totale communicatie, zoals pictogrammen. Je bent bekend met methodisch werken en hebt ervaring in het schrijven van ondersteunings- en signaleringsplannen.

Uiteraard heb je diploma niveau 3 of 4 in een verzorgende of agogische richting (VIG, MZ, SPW) en ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrie (dubbele diagnose) en autisme.Wij zijn op zoek naar begeleiders die de dagelijkse zorg voor hun rekening nemen (de begeleiders B) en twee begeleiders (C) die, naast de zorg, ook ondersteuningsplannen kunnen opstellen en deze in uitvoering weten te krijgen.

Wat wij jou bieden 

Wij bieden een jaarcontract voor 24-32 uur per week, afhankelijk van jouw inzetbaarheid, met uitzicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt.Afhankelijk van je opleiding en ervaring met het opstellen van ondersteuningsplannen kun je worden ingezet als begeleider B of C. Heb je al veel ervaring als begeleider B en wil je een doorgroei maken? Sherpa biedt volop de kans om deze stap in je loopbaan te realiseren.
 
Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 (Begeleider B) met een maximum bruto salaris van € 2.675,- per maand bij een fulltime dienstverband.
Als Begeleider C schalen wij in in FWG 40 met een maximum salaris van € 2.807,- bij een fulltime dienstverband. De standplaats is Hilversum.

Kijk voor alle andere arbeidsvoorwaarden onder 'Ons Aanbod' op werkenbijsherpa.nl