Vacature Begeleider met coachende aanpak | Eemlustlaan

Begeleider met coachende aanpak

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor onze homepage.
Wat ga jij doen? 

Het accent van de begeleiding ligt op het coachen en grenzen verleggen, passend bij iedere cliënt.  Als begeleider coach je de cliënten in hun vaardigheden en dagelijkse activiteiten. Je hebt  een stimulerende en  activerende rol en kan cliënten net dat stapje verder brengen.  Uiteraard altijd in goed contact met de cliënt en zijn/haar sociale omgeving.  Belangrijk voor deze locatie is dat je veel verschillende begeleidingstijlen moet kunnen hanteren, je hebt te maken met zowel verzorgende (verpleegtechnische handelingen) als begeleidende ondersteuning. Een leuke en zeer diverse werkplek!

Wat wij van jou verwachten 

Wij vragen een actieve collega met een opgeruimde persoonlijkheid. Denken vanuit mogelijkheden die passend zijn voor iedere cliënt. Jij kan goed overzicht houden en structuur en veiligheid bieden. Je gaat met een open blik de situatie tegemoet. Met geduld en wat humor biedt jij de cliënten precies wat zij nodig hebben.
 
Verder heb je:

 • diploma vanaf niveau 3 in een verzorgende of agogische richting (VIG, MZ of SPW) en
 • twee jaar ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking
 • ervaring in het werken met dagprogramma’s.
Wat wij jou bieden 
 • Een contract voor 24 uur per week, met wisselende diensten, en slaapdiensten.
 • Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor een begeleider B  is dat FWG 35 met een maximum bruto salaris van € 2.675,-  per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Standplaats is Eemnes.

 
Sherpa heeft een eigen Leerplein waar je volop kunt bijscholen of trainingen kunt volgen. Sherpa is een erkend leerbedrijf en heeft hiervoor keurmerken. Een op maat gemaakt pakket bieden we gedurende jouw dienstverband gratis aan.

Naast het gewone salaris hebben we een uniek arbeidsvoorwaardenpakket voor jou samengesteld. Sherpa heeft een eigen online Leerplein waar je volop kunt bijscholen. Zo word je een echte professional binnen dit werkveld. Sherpa is een erkend leerbedrijf en heeft hiervoor keurmerken. Een op maat gemaakt pakket bieden we gedurende jouw dienstverband gratis aan.

En dan de arbeidsextra's: 

 • vakantietoeslag van 8,0%
 • een eindejaarsuitkering van 7,05%  
 • naast je gewone vakantieverlof een eigen extra verlof budget (PBL-uren)
 • korting bij aanschaf van een smartphone en laptop
 • korting op een sportabonnement
 • een fiscaal aantrekkelijk fietsplan
 • super leuk Kerstfeest (met pakket!)
 • haptonomie sessies
 • fiscale korting op weekendjes weg

Bij aanstelling vragen wij standaard naar originele diploma’s, Verklaring Omtrent Gedrag, eventuele verplichte registraties en een referentieverklaring WKKGZ.