Vacature Online marketeer die taal en digitaal weet te combineren | Afdeling P&O

Online marketeer die taal en digitaal weet te combineren

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor onze homepage.

Sherpa in de spotlights zetten  en zorgen voor een aantrekkelijke online zichtbaarheid. Kan jij dit verzorgen? Solliciteer als je denkt hiervoor genoeg in huis te hebben. 

Sherpa is een creatieve, ondernemende en groeiende organisatie. Collega’s werken met gedrevenheid vanuit de betrokkenheid bij cliënten. Die gedrevenheid zien wij ook graag terug in de nieuwe online marketeer die alle sociale media onder zijn/haar hoede neemt, vacatures in de spotlight weet te zetten en de vindbaarheid van Sherpa kan optimaliseren: dat zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden voor een collega in het nieuwe team.

Wat ga jij doen? 

De marketeer wordt binnen Sherpa een belangrijke schakel in het nieuw op te zetten wervingsteam. Een professionele en zichtbare boodschap zorgt voor nieuw aan te trekken medewerkers. Totaal werken er bij Sherpa circa 1500 medewerkers en 700 vrijwilligers. Per jaar stromen er circa 90-100 nieuwe studenten in die een leerwerk traject volgen. Primair ben je het aanspreekpunt voor alle media op gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Samen met collega’s van het team Planning & Werving, werk je op het snijvlak van werving en arbeidsmarktcommunicatie.  Een goed werkgeversmerk neerzetten op zowel de eigen website als alle sociale media heeft de volle en continue aandacht binnen het nieuw op te zetten team. Met collega’s bepaal je een content kalender en zorgt er samen voor dat een spitse werving en communicatie-uitingen hand in hand gaan.

Wat wij van jou verwachten 
 • Een diploma vanaf MBO-4 niveau in Marketing of Communicatie
 • Een perfect en accuraat Nederlands taalgebruik
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een uitvoerende en marktgerichte rol waarbij primair online arbeidsmarktcommunicatie jouw verantwoordelijkheid was/is
 • Ervaring hebben in het werken met een inhoudelijk jaarplan en daar online activiteiten bij ontwerpen en uitvoeren
 • Sociale media en digitale wervingstechnieken voor 100% beheersen
 • Een klantgerichte en ontwikkelingsgerichte houding heb je van nature
 • Veel werk kunnen verzetten, initiatief pakken, accuratesse en veerkracht hebben en in staat zijn mee te denken met zowel organisatiedoelen als individuele belanghebbenden.
Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt jou een bijzonder plezierige werksfeer waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Sherpa biedt een contract voor 32 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt. Daarnaast bieden wij een salaris ingeschaald in FWG 45 (maximaal € 3.084,= bij 36 uur) conform de cao Gehandicaptenzorg. De standplaats is Hilversum.

Naast het gewone salaris hebben we een uniek arbeidsvoorwaardenpakket voor jou samengesteld. Sherpa heeft een eigen online Leerplein waar je volop kunt bijscholen. Zo word je een echte professional binnen dit werkveld. Sherpa is een erkend leerbedrijf en heeft hiervoor keurmerken. Een op maat gemaakt pakket bieden we gedurende jouw dienstverband gratis aan.

En dan de arbeidsextra's

 • vakantietoeslag van 8,0%
 • een eindejaarsuitkering van 7,05%  
 • naast je gewone vakantieverlof een eigen extra verlof budget (PBL-uren)
 • korting bij aanschaf van een smartphone en laptop
 • korting op een sportabonnement
 • een fiscaal aantrekkelijk fietsplan
 • super leuk Kerstfeest (met pakket!)
 • haptonomie sessies
 • fiscale korting op weekendjes weg

Bij aanstelling vragen wij standaard naar originele diploma’s, Verklaring Omtrent Gedrag, eventuele verplichte registraties en een referentieverklaring WKKGZ.