Vacature Coördinator Maatschappelijke Inzet | Maatschappelijke Inzet

Coördinator Maatschappelijke Inzet

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor onze homepage.

Sherpa staat volop en zeer betrokken in het dagelijks leven van mensen met een beperking. Maar zeker niet minder in de levens van de mensen die herkennen dat zij die ondersteuning kunnen bieden. Ben jij degene die zich hierin herkent en wil je jouw  inzet hieraan besteden? Kom met ons in contact!  

Wat ga jij doen? 

Coördinator Maatschappelijk Inzet is een functie met volop dynamiek en beweging. Beleid maken op de inzet van vrijwilligers voor activiteiten van cliënten: het is een echte match-makers functie en je vertaalt beleid naar praktische activiteiten. Het team biedt ondersteuning en advies aan begeleiders die de vrijwilligers inzetten. Externe partners en relaties onderhou je zorgvuldig en hebt een neus voor nieuwe samenwerkingspartners. Daarnaast is het werven, selecteren en matchen van vrijwillige inzet vanuit het bedrijfsleven een kerntaak. Je kunt vanuit een hulpvraag projecten ontwikkelen en sturing geven aan de uitvoer van deze projecten. Je representeert Sherpa naar de buitenwereld, geeft presentaties en bent aanspreekbaar op beursvloeren en  matchdiners.

Wat wij van jou verwachten 
  • een diploma Hbo in een relevant werkveld
  • ervaring hebben in een coördinerende en aansturende rol waarin je veel en continu schakelt
  • inlevingsvermogen heb je voor zowel de cliënt, de vrijwilliger en de bedrijfspartners
  • bedrijfsmatig inzicht hebben en kunnen beoordelen of iets passend is voor betrokkenen
  • initiatief nemen, resultaat boeken en een kei zijn in het organiseren, prioriteren en plannen van activiteiten zijn de kerncompetenties die wij graag terug zien in jouw persoonlijkheid
  • Sherpa representatief kunnen vertegenwoordigen en een goede samenwerkingspartner kunnen zijn door een diplomatieke aanpak en luisterend vermogen.
  • Tot slot heb je praktische ervaring in het gebruik van sociale media. Je denkt in mogelijkheden en hebt vernieuwende ideeën. Het heeft onze voorkeur als je ervaring meebrengt in Marketing, Sponsorships of binnen het Maatschappelijk Betrokken Ondernemen vanuit het bedrijfsleven.
Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt een contract voor 24 uur per week, met uitzicht op een vast contract als het van beide kanten klikt. Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg en ingeschaald in FWG 50, met een maximum bruto maandsalaris van € 3.505, - bij 36 uur. De standplaats is Hilversum.

Zie voor de overige arbeidsvoorwaarden ‘Ons Aanbod’.