Vacature Begeleider | ervaren en met geduld en deskundigheid | Woonvorm, Huizen

Begeleider | ervaren en met geduld en deskundigheid

Niet-aangeboren hersenletsel of anderszins een lichamelijke beperking: alle vormen vragen een persoonlijke aanpak met geduld en deskundigheid.  

Kan jij dit bieden?

Wat ga jij doen? 

Je begeleidt en ondersteunt cliënten in hun dagelijks leven (en waar nodig bij de ADL). Schrijven van ondersteuningsplannen hoort bij de dagelijkse werkzaamheden. De werkdoelen die voortkomen uit deze plannen deel je met cliënten, verwanten en in jouw team. Zodat cliënten verder worden ondersteund en zich kunnen ontwikkelen in hun vaardigheden. Misschien met horten en stoten, met verdriet en emotie maar samen maken we hun zelfredzaamheid groter. Het wordt enorm gewaardeerd als er nieuwe initiatieven worden opgepakt en de begeleider zich ook verantwoordelijk voelt voor het welzijn van de cliënten. En een beetje geduld meebrengt.

Wat wij van jou verwachten 
  • Een diploma MBO niveau 4 SPW of MZ met circa 3 jaar ervaring in het ondersteunen van cliënten met een meervoudige beperking en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
  • ervaring in het werken met en schrijven van begeleidingsplannen en kunnen zien of er verschillende begeleidingsstijlen noodzakelijk zijn;
  • het leuk vinden in te spelen op onverwachte situaties: geen dag hetzelfde spreekt jou aan;
  • je vraagt jezelf met regelmaat af: had ik dit anders kunnen doen of wat zeggen mijn collega’s over mijn gedrag?
Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt een contract van 32 uur per week met de intentie dit om te zetten naar een vast contract als het van beide kanten klikt. In deze functie (Begeleider C) werk je volgens een vast basisrooster met dagdiensten en nachtdiensten.

Sherpa biedt een salaris van max. € 2.807,- bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 40. Zie voor ons aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket onder het tabje ‘Ons Aanbod’ op www.werkenbijsherpa.nl.

Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. Meer weten? Bel met Elselien van Selst, teammanager op 06-10712577.