Vacature Controller| analytisch en organisatiebewust | Ondersteunende Diensten

Controller| analytisch en organisatiebewust

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor onze homepage.

Word jij het financiële geweten van één van onze zorgdivisies? Heeft het meepraten over onze ‘business’ en het lijnmanagement voorzien van goed advies, jouw hart? Dan pas jij in ons team!

Wat ga jij doen? 

Binnen het team Control hebben wij ruimte voor Controller met werkervaring. Het afgelopen jaar zijn veranderingen doorgevoerd in aansturing en organisatie. Teammanagers binnen de zorgdivisies zijn resultaat verantwoordelijk geworden en dienen als zodanig (financieel) te worden ondersteund. Deze transitie fase doet een extra beroep op de afdeling Control.

De functie Controller heeft een tweeledig doel. Enerzijds willen we op een onafhankelijke wijze toetsen of de organisatie voldoet aan alle wet- en regelgeving en aan de andere kant zorg je voor duidelijk inzicht in de financiële stand van zaken. Een divisie bestaat uit een twintigtal teams. Hiervoor ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de resultaten, als business controller meepraten en denken over hoe zaken efficiënter of anders kunnen, zijn jouw dagelijks werk. Je hebt intensief contact met de teammanagers binnen de zorgdivisie.
Daarnaast houd jij je onder andere bezig met:

  • Analyseren van resultaten;
  • Het toezien op de uitvoering van controles;
  • Maand-, V-rapportage  en Jaarafsluiting;
  • Opstellen van budget en forecasts;
  • Het maken van management rapportages;
  • Toetsing AO/IC productie;
  • Aanspreekpunt voor verzekeringsvraagstukken.
Wat wij van jou verwachten 

Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van finance & control of bedrijfseconomie. Daarnaast heb je ervaring met complexe bekostigingssystematiek en een gedegen kennis van planning en control. Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen en financiering binnen de Gezondheidszorg, hebt een efficiëntie en kwaliteitsgerichte houding en geeft op een gelijkwaardige manier advies. Je bent een financieel geweten voor teammanagers en kan met geduld en doorzettingsvermogen veranderingen tot stand brengen. Je raakt niet snel in paniek als meerdere prioriteiten op je af komen. Verder is accuraat werken vanzelfsprekend en heeft jaarrekeningen maken voor jou geen geheimen. 

Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt in beginsel een jaarcontract voor 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg en is ingedeeld in FWG 55 met een bruto maandsalaris van min. € 2.675,= en max. € 3.948,= bij een fulltime dienstverband. Standplaats is Hilversum. Zie voor de overige voorwaarden onder "Ons aanbod".

Meer informatie heeft Henri Koelewijn, teammanager, via 035-6464274. Solliciteer direct of uiterlijk tot en met zondag 20 januari 2019.