Vacature Senior begeleider | voor dagbesteding binnen MVG | Dagbestedingslocatie De IJssel

Senior begeleider | voor dagbesteding binnen MVG

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor onze homepage.

Kan jij collega's coachen en het reilen en zeilen op deze dagbestedingslocatie coordineren? Ben je bekend met verschillende begeleidingsstijlen binnen het werkveld MVG? Dan ben je bij ons van harte welkom!

Wat ga jij doen? 

Voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag wordt gewerkt vanuit een zorgprogramma. Wij vragen verbinding aan deze visie. Naast je taken (als begeleider D) binnen een groep ben je verantwoordelijk voor het coachen van collega’s en ondersteun je hen vanuit een expertrol.  Je coacht ze bij het opstellen van ondersteuningsplannen en de praktische uitvoering en coördinatie. Dit doe je samen met collega’s uit andere disciplines. Je maakt in dit kader afspraken met betrokken collega’s en geeft aanwijzingen en werkinstructies.

Een echte coachende en coördinerende rol dus!

Wat wij van jou verwachten 
  • diploma vanaf hbo SPH of Social Work (profiel Gehandicaptenzorg)
  • werkervaring in het ondersteunen van cliënten in complexe ondersteuningssituaties
  • bekend zijn met mechanismen van agressie en spanningsopbouw en veranderingen hierin goed signaleren en rapporteren
  • methodisch en cyclisch kunnen werken en goed kunnen schakelen tussen verschillende begeleidingsstijlen
  • volgens vaste roosters kunnen werken, 3-4 dagen per week
  • qua persoonlijkheid kan je door inhoudelijke argumenten collega’s meekrijgen en draagvlak creëren. Oog en oor voor groepsdynamiek heb je goed ontwikkeld. Een coördinerend vermogen en goed kunnen plannen en organiseren, maken het plaatje compleet.

 

Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt een contract van 28 tot 32 uur per week met een vast dienstverband als het van beide kanten klikt. Op basis van het contract werk je op verschillende, over het algemeen vaste, dagen en tijden.

Salarisinschaling is als Begeleider D en in FWG 45 en is maximaal € 3.069,- bij een fulltime dienstverband volgens de cao Gehandicaptenzorg. De standplaats is Baarn. Sherpa heeft een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk onder het kopje  ‘Ons Aanbod' op www.werkenbijsherpa.nl