Vacature Coördinator Facilitair | die warm loopt voor een optimale service | Ondersteunende Diensten

Coördinator Facilitair | die warm loopt voor een optimale service

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor onze homepage.

Warm lopen voor een goed lopende facilitaire dienstverlening? Wil je duidelijk zien dat cliënten en collega’s goed ondersteund worden met excellente service? Dan ben je bij Sherpa aan het goede adres!

 

Wat ga jij doen? 

In deze functie staat werken aan diverse projecten voorop: schrijven van diverse projectplannen, samenwerkingspartners bij elkaar brengen en rapporteren van de voortgang. Naast een klein team van eigen schoonmakers werkt Sherpa met een extern schoonmaakbedrijf waarmee je intensief contact hebt. Nieuwe ideeën voorstellen en verbeteren van kwaliteit waar dat nodig is: de functie biedt alle ruimte om er je eigen inzichten in te realiseren. Tegelijkertijd geef je leiding aan het eigen team schoonmakers en hou je werkoverleg, jaar- en verzuimgesprekken.

Wat wij van jou verwachten 

Een diploma HBO Facilitair management. Dit is een startfunctie waarin je volop de gelegenheid krijgt jezelf tot een professional te ontwikkelen.  Belangrijk is dat je uitstekend kan plannen en organiseren, je jouw mensen meekrijgt in je plannen en je altijd gaat voor een top resultaat. Je kan best wat werk verzetten en blijft toch overzicht houden. Herken je jezelf hierin? Kom met ons in contact en solliciteer!

Wat wij jou bieden 

Een jaarcontract voor 32 uur per week met de intentie dit om te zetten naar een vast dienstverband.

De functie is ingeschaald volgens FWG 45 binnen de cao Gehandicaptenzorg (max. € 3.084,= bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Standplaats is Baarn (Zandheuvelweg 4).  De Ondersteunende Diensten waaronder deze functie valt, zijn gevestigd aan de Larenseweg in Hilversum.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed en vind je onder ‘Ons Aanbod’ op de website.