Vacature Begeleider | die warme zorg en structuur kan bieden | Utrechtseweg

Begeleider | die warme zorg en structuur kan bieden

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor onze homepage.

Warme zorg met een duidelijke structuur en voorspelbaarheid. Kan jij het bieden?
Kom dan in contact met ons. Of krijg eerst hier een indruk: klik hier!

Wat ga jij doen? 

De begeleider C die wij zoeken biedt  rust, veiligheid en voorspelbaarheid, passend bij deze leeftijdsfase. Je ondersteunt  de cliënten bij hun vaardigheden en dagelijkse activiteiten. Je hebt hierbij ook een observerende en signalerende rol. Je bent alert op (non-verbale) signalen van de cliënten en bent in staat om hier adequaat op te reageren. Stimuleren tot zelf handelen, structuur bieden en ondersteunen in de ADL zijn uitgangspunten in de zorg voor de cliënten.

Wat wij van jou verwachten 

Een doortastende collega met een ondernemende persoonlijkheid die denkt vanuit mogelijkheden. Je bent in staat om overzicht, structuur en veiligheid te bieden. Je functioneert goed in een team maar kunt ook zelfstandig werken. Met geduld en creativiteit te werk gaan en communiceren op een duidelijke en heldere manier is belangrijk, waarbij je gebruik kan maken van totale communicatie, zoals pictogrammen. Methodisch werken en ervaring hebben in het schrijven van ondersteunings- en signaleringsplannen zijn voorwaardelijk.
Uiteraard heb je diploma niveau 4 in een verzorgende of agogische richting (VIG, MZ, SPW) en ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrie (dubbele diagnose) en autisme.

Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt een contract voor 24-28 uur per week van met uitzicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt. De salarisinschaling als Begeleider C schalen is in FWG 40 met een maximum salaris van € 2.807,- bij een fulltime dienstverband en conform de cao Gehandicaptenzorg.  De standplaats is Hilversum.

De overige arbeidsvoorwaarden staan beschreven onder het tabje ‘Ons Aanbod’ op werkenbijsherpa.nl