Vacature Begeleider | een fijne collega die met betekenis wil werken | Diezelaan 3

Begeleider | een fijne collega die met betekenis wil werken

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor onze homepage.

Werk doen dat betekenis biedt. Mensen verder brengen. Kan jij het bieden?

Bekijk ons filmpje en solliciteer! klik hier

Wat ga jij doen? 

Het accent van de begeleiding ligt op het bieden van rust, voorspelbaarheid passend bij deze leeftijdsfase. Als begeleider C ondersteun je cliënten bij hun vaardigheden en dagelijkse activiteiten. Je hebt dan ook een observerende en signalerende rol. Alert zijn op (non-verbale) signalen van de cliënten en hier adequaat op reageren is de kern van de begeleidingsstijl.  De ondersteuning bestaat uit het bieden van nabijheid, duidelijkheid, keuzemogelijkheden en grenzen. Zo bevorder je de individuele zelfstandigheid van de cliënt en heb je een voortdurende dialoog. Samen met het team stel je een ondersteunings- en werkplan op met afspraken die uitvoerbaar zijn in de praktijk. Er zijn overlegmomenten met collega’s en betrokken disciplines.

Wat wij van jou verwachten 

Jij wordt een fijne collega met een gezellige maar daadkrachtige persoonlijkheid die denkt vanuit mogelijkheden. Je bent in staat om de behoeften van de cliënten in kaart te brengen en een adequaat ondersteuningsplan te schrijven. Overzicht, structuur en veiligheid kan je bieden en weet meerdere begeleidingsstijlen in te zetten, waaronder belevingsgerichte begeleiding. Samenwerken naar een doel vind je leuk maar kunt ook zelfstandig werken. Vooruit denken, prioriteiten stellen en  jezelf mondeling goed uitdrukken zijn belangrijk.

 

Verder ben je zeker in het bezit van:

  • een diploma MBO niveau 4
  • kennis van en ervaring in het werken met mensen met een zeer ernstige verstandelijke beperking autisme en niet altijd verklaarbaar gedrag
  • ervaring in het opstellen van ondersteuningsplannen, en het werken met dagprogramma’s en signaleringsplannen.
Wat wij jou bieden 

Een contract voor 24-28 uur per week, met wisselende diensten maar zonder slaap- of nachtdiensten.

Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor een begeleider C  is dat FWG 40 met een maximum bruto salaris van € 2.807-  per maand bij een fulltime dienstverband.

De standplaats is Baarn. Kijk voor meer arbeidsvoorwaarden ons het tabje ‘Ons Aanbod’ op werkenbijsherpa.nl