Vacature Begeleider | die ondersteuning overzichtelijk houdt | IJssellaan 2

Begeleider | die ondersteuning overzichtelijk houdt

Ondersteuning in kaart brengen en mensen met een beperking in alle aspecten een goed leven bieden.  

Kom met ons in contact als je een zinvolle baan wilt!   

Wat ga jij doen? 

Het accent van de begeleiding ligt op het bieden van rust, gezelligheid en sfeer, voorspelbaarheid en uitdaging. Als begeleider C schrijf je ondersteuningsplannen voor cliënten om hun vaardigheden en dagelijkse activiteiten te kunnen inrichten en bijhouden. Je hebt dan ook een observerende rol en werkt nauw samen met de andere begeleiders.  Alert zijn op (non-verbale) signalen van de cliënten en hier adequaat op reageren is de kern van de begeleidingsstijl. De ondersteuning bestaat uit het bieden van nabijheid, duidelijkheid, keuzemogelijkheden en grenzen. Het doel is het bevorderen en handhaven van de individuele zelfstandigheid van de cliënt en gebeurt op basis van een voortdurende dialoog.

Samen met het team stel je een werkplan op met afspraken die uitvoerbaar zijn in de praktijk. Er zijn overlegmomenten met collega’s en betrokken disciplines. De sfeer in het team is betrokken en plezierig.  

Wat wij van jou verwachten 

Wij zoeken een collega met oog voor alle domeinen van het leven van een cliënt, en daarin streeft naar nieuwe mogelijkheden. Je bent in staat om overzicht en structuur aan te bieden en weet meerdere begeleidingsstijlen in te zetten, waaronder belevingsgerichte begeleiding. Je functioneert goed in een team maar kunt ook zelfstandig werken. Vooruit denken, prioriteiten stellen en jezelf mondeling goed uitdrukken zijn belangrijk.

 

Verder ben je zeker in het bezit van:

  • een diploma MBO niveau 4 (VIG, MZ of SPW)   
  • ervaring in het werken met ondersteuningsplannen voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking, autisme, dementie, of ander verklaarbaar gedrag
  • ervaring in het werken met signaleringsplannen en zorgprogramma´s.

 

Wat wij jou bieden 

Een contract voor 28 uur per week (meer of minder uren is bespreekbaar) met wisselende diensten; geen slaapdiensten.  Er is uitzicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt.

Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor een begeleider C  is dat FWG 40 met een maximum bruto salaris van € 2.807,--  per maand bij een fulltime dienstverband.

De standplaats is Baarn.

Meer secundaire arbeidsvoorwaarden vind je onder ‘Ons Aanbod’ op werkenbijsherpa.nl

Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een mooie baan? Wacht niet met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. Meer informatie nodig? Bel met Marion van der Velde, teammanager, via 06-8311 2317 Solliciteer direct en je wordt gebeld voor het maken van een afspraak.