Vacature Flexibel werken| ervaren en makkelijk inzetbaar | Zandheuvelweg

Flexibel werken| ervaren en makkelijk inzetbaar

Hou je ervan om nodig te zijn in werk waar veel van je wordt gevraagd? Heb je genoeg ervaring om als  ‘vliegende kiep’ te werken? Kijk of het bij je past door met ons te bellen!

Wat ga jij doen? 

Als flexibele medewerker werk je in meerdere teams, afhankelijk van de zorgvraag. De cliënten populatie is bij Sherpa zeer gevarieerd dus er is altijd een werkplek die goed bij jou past. We zorgen ervoor dat we samen kijken waar jij het best tot je recht komt. Natuurlijk krijg je een goede inwerkperiode en is het altijd mogelijk eerst vrijblijvend mee te werken. We bieden een minimaal contract van 4 uur per week maar als je dat wilt, werk je gemakkelijk 28 tot 32 uur per week.

Wat wij van jou verwachten 
  • een diploma Gehandicaptenzorg vanaf niveau 4: MZ, SPW of Verpleegkunde.
  • minimaal 3 jaar werkervaring in de Zorg.
  • zelfstandig kunnen werken of alleen werken gaat je gemakkelijk af en je voelt je thuis in een omgeving waar een beroep op jouw creativiteit en zelfstandigheid wordt gedaan.
  • je bent flexibel inzetbaar: ochtenden en avonden en kan ook op afroep werken.
Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt een contract van minimaal 4 uur per week maar omdat het een flexibele functie is, kan het ook zijn dat je voor meer diensten wordt gevraagd, waardoor je maximaal 32 uur per week kunt werken.

Salarisinschaling als Begeleider C in FWG 40 volgens de Cao Gehandicaptenzorg (max. € 2.807,- bij  een fulltime dienstverband, dit is exclusief onregelmatigheidstoeslag). Standplaats is Baarn.

Flexibele medewerkers hebben dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers in vaste dienst. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld online trainingen of feestjes. Kijk voor ons aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenpakket op werkenbijsherpa.nl onder het tabje ‘Ons Aanbod’.

Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. Meer informatie nodig? Bel met SherpaFlex, telefoon 035-6464285. Of solliciteer direct en bij een geschikt cv bellen we je voor het maken van een afspraak.