Stageplaatsen | Werken bij Sherpa
Stageplaatsen

Stageplaatsen

Sherpa is een erkend leerbedrijf en kan voor veel erkende opleidingen een stageplaats aanbieden. Jaarlijks bieden wij ruimte aan 300 studenten om tijdens hun opleiding stage bij Sherpa te lopen. Je werkt mee met het team dat een stageplaats aanbiedt en leert veel in de praktijk.

Ben je al wat verder in je studie (bijvoorbeeld in het derde of vierde jaar) en wil je in de schoolvakanties extra werkervaring opdoen, dan kun je ook altijd bij ons terecht.

Je werkt dan als assistent-begeleider en leert al veel over hoe Sherpa haar zorg aanbiedt.  Veel studenten die afgestudeerd zijn komen direct bij ons in dienst met een mooie, vaste baan. Zeker zinvol dus om bij ons een stage te doen!

Voor informatie over stagemogelijkheden en hoe dit in zijn werk gaat, kun je een email sturen naar [email protected]. Geef hier dan ook aan voor welke opleiding je een stageplaats wilt, in welk studiejaar je zit en een accuraat cv.

Na ontvangst kijken we waar er plaats is en bieden wij je direct aan bij de teammanager van een bepaalde clientgroep of woning.  

Voor de onderstaande opleidingen bieden wij altijd mogelijkheden:

  • mbo Maatschappelijke Zorg - Gehandicaptenzorg niveau 3 en 4
  • mbo Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG)
  • mbo Verpleging en Verzorging (niveau 4)  
  • hbo  social work/SPH en hbo Verpleegkunde
  • universitair: Orthopedagogiek

Solliciteren doe je door je cv met motivatie te mailen aan [email protected].